Terug naar de resultaten
Roermondseweg 79 in Weert 6004 AP

Roermondseweg 79

6004 AP Weert
Huurprijs € 850,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Kantoorruimte van circa 175 m² met gratis parkeergelegenheid voor de deur en gelegen op goede zichtlocatie aan de toegangsweg van Weert.

De Roermondseweg leidt al het verkeer vanuit de richting Roermond naar het centrum van Weert. Veel passanten langs uw bedrijfspand!
In de omgeving zijn busverbindingen gelegen, ook is het NS-intercitystation in de nabijheid gelegen.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 212 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Kantoorruimte van circa 175 m² met gratis parkeergelegenheid voor de deur en gelegen op goede zichtlocatie aan de toegangsweg van Weert.

De Roermondseweg leidt al het verkeer vanuit de richting Roermond naar het centrum van Weert. Veel passanten langs uw bedrijfspand!
In de omgeving zijn busverbindingen gelegen, ook is het NS-intercitystation in de nabijheid gelegen.

Bijzonderheden
? Goede zichtlocatie aan de Roermondseweg met veel verkeersbewegingen;
? Aanvaarding op korte termijn mogelijk;
? Op eigen terrein aan de voorzijde kan één auto geparkeerd worden;
? In de garage/berging kan ook nog één auto gestald worden.

INDELING:
BEGANE GROND
Entree middels een loopdeur aan de voorzijde van het pand. De hal is afgewerkt met vloerbedekking, MDF schroten, meterkast met gasmeter, systeemplafond met spots en granol wandafwerking.

De hal biedt aan de rechterzijde toegang tot een kantoorruimte met een groot raam aan de voorzijde met vloerbedekking, systeemplafond met armaturen en tevens granol wandafwerking.

Achter de kantoorruimte aan de rechterzijde is een presentatieruimte bereikbaar. Deze ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, balkjesplafond, gedeeltelijk schoonmetselwerk wanden en gedeeltelijk granol afwerking, een raam voor de nodige daglichttoetreding en een trap naar een gedeelte van de eerste verdieping.

Vanuit de presentatieruimte is er toegang tot de keuken met eiken houten opstand. Verder is de ruimte afgewerkt met een tegelvloer, MDF-plafond en een houten lambrisering. Achter de keuken is een portaal met toilet en bijkeuken gesitueerd.

Aan de linkerzijde, gezien vanuit de entreehal, is een kantoor gelegen met tevens een raampartij aan de voorzijde, radiator, vloerbedekking en een schrootjes plafond met opbouwarmaturen.

Door deze kantoorruimte heeft toegang tot de berging/archiefruimte, afgewerkt met een tegelvloer, toegang tot de gezamenlijke binnenplaats, schrootjes plafond en openslaande deuren aan de straatzijde.

EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping is verdeeld in een tweetal gedeelten. Er is één kantoorruimte bereikbaar vanuit de kantoorruimte gelegen links van de entreehal. Deze ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, granol wandafwerking, schrootjes plafond en een bergkast met opstelling van de geiser. Verder is er een deur naar het plat dak van de berging.

De overige ruimten op de verdieping zijn bereikbaar middels de houten trap in de voornoemde presentatieruimte.

Een overloop biedt toegang tot een trap naar de zolder, een drietal slaapkamers/kantoren en een badkamer. De kamers zijn voorzien van een parketvloer, een schrootjesplafond en worden verwarmd middels radiatoren.
De badkamer heeft een ligbad, douche, toilet, wastafel met meubel, geheel betegelde wanden en een schrootjes plafond.

De zolderruimte is bereikbaar middels een vaste trap vanuit de eerste verdieping.

De zolder is voorzien van een grote dubbele dakkapel met dubbel glas, vaste kastenwand, TL-verlichting en een schrootjes plafond. Tevens is er verwarming op deze zolder.

In overleg is het huurder toegestaan om kleurstellingen te wijzigen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1938 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 212 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
212 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring