Terug naar de resultaten
Werthaboulevard 3 5 in Weert 6001 HZ

Werthaboulevard 3 5

6001 HZ Weert
Prijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

WERTHABOULEVARD 3-5, BEEKPOORT 2-4-72 EN PARKEERGARAGE BEEKPOORT TE WEERT Uniek complex bestaande uit een zalencentrum, kantorencomplex, een drietal commerciële ruimten alsmede een parkeergarage. Het is mogelijk het totale complex aan te kopen of slechts een deel ervan. Mogelijkheid tot aanvaarding met huurder voor circa 2.950 m² in het kantorencomplex. Het betreft niet de core-business van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 6761 m² In units vanaf 34 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Omschrijving

WERTHABOULEVARD 3-5, BEEKPOORT 2-4-72 EN PARKEERGARAGE BEEKPOORT TE WEERT

Uniek complex bestaande uit een zalencentrum, kantorencomplex, een drietal commerciële ruimten alsmede een parkeergarage. Het is mogelijk het totale complex aan te kopen of slechts een deel ervan.

Mogelijkheid tot aanvaarding met huurder voor circa 2.950 m² in het kantorencomplex. Het betreft niet de core-business van de Gemeente Weert, derhalve kan men het complex mogelijk leveren met bovengenoemde huurder.


Voor uitgebreide informatie alsmede indeling en inrichting van het totale complex zenden wij u graag aanvullende gegevens, neem dan gerust contact op met ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Bouwjaar toelichting In 2012 is het complex opgeleverd Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 6761 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.89 Energie einddatum 08-07-2025 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 34 m² Locatie Aan vaarwater, Stadscentrum/dorpskern Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
6761 m²
In units vanaf
34 m²
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.