Terug naar de resultaten
Graafschap Hornelaan 169 in Weert 6001 AC

Graafschap Hornelaan 169

6001 AC Weert
Vraagprijs € 625.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

De Graafschap Hornelaan is de voornaamste verkeersader van het Bedrijventerrein Leuken-Noord naar het centrum van Weert, maar ook naar de Ringbaan van Weert met prima verbindingen naar de snelweg A2. Het object dat wij te koop aanbieden is een multifunctioneel complex, bestaande uit een showroom, werkplaats en royaal buitenterrein aan de voor- en achterzijde! Voor vele Weertenaren zal dit pand op...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1417 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

De Graafschap Hornelaan is de voornaamste verkeersader van het Bedrijventerrein Leuken-Noord naar het centrum van Weert, maar ook naar de Ringbaan van Weert met prima verbindingen naar de snelweg A2. Het object dat wij te koop aanbieden is een multifunctioneel complex, bestaande uit een showroom, werkplaats en royaal buitenterrein aan de voor- en achterzijde!

Voor vele Weertenaren zal dit pand op het netvlies staan als garagebedrijf van Peugeot, maar het object leent zich, naast invulling als garagebedrijf, ook prima als showroom voor andere producten (geen detailhandel) in combinatie met productie/assemblage/opslag in de aangrenzende bedrijfsruimte.

Bijzonderheden
- Prominente zichtlocatie aan de Graafschap Hornelaan in Weert;
- Royaal buitenterrein aan voor- en achterzijde;
- Eventuele splitsing mogelijk tussen werkplaats en showroom;
- Onder voorwaarden is het object eventueel ook te huur;
- Er rust een erfdienstbaarheid op het perceel.

SHOWROOM
De showroom beschikt over een entree met tochtportaal en is afgewerkt met grindvloer (op zandbed en beton), damwand dak met een drietal Polycarbonaat lichtstraten, houten kozijnen voorzien van enkel glas, noodverlichting, MBI stenen gevels, loopdeur, alarm, noodverlichting, tl-opbouw, brandblusser en –haspels en toegang tot de kantoren. In de kantoorvleugel zijn twee kantoren gesitueerd, van elkaar gescheiden middels lichte scheidingswanden, en afgewerkt met voerbedekking.
Toiletgroep bij showroom met voorportaal voorzien van geheel betegelde wanden, wastafel, systeemplafond en natuurlijke ventilatie. Twee separate toiletten voorzien van duoblok toilet.

WERKPLAATS
Werkplaats afgewerkt met betonvloer (capaciteit onbekend) en slibvangput. De drie sectionaalpoorten zijn 1x elektrisch en 2x handmatig bedienbaar, waardoor de werkplaats optimal te benutten is. Er is perslucht, een compressor en krachtstroom aanwezig.
De separate wasplaats beschikt over gedeeltelijk betegelde wanden, slibvangput, betonvloer, wateraansluiting, sectionaalpoort, krachtstroom en verwarming. De pantry nabij de trap naar de bandenopslag is voorzien van keukenblok met spoelbak en boiler. Het magazijn staat in open verbinding met administratie en kent eenzelfde opbouw als de werkplaats.
Op de eerste verdieping is de kantine gesitueerd, systeem plafond, en keukenblok. De aangrenzende wasruimte is uitgevoerd met tegelvloer, geheel betegelde wanden, natuurlijke ventilatie. Vanuit de wasruimte is een toilet en een urinoir te bereiken.
Verder bevindt zich op de eerste verdieping nog een ruimte welke als laatste dienst heeft gedaan als bandenopslag. Er zijn een tweetal trappen, patchkast met cat. 5 databekabeling en brandblusser. In de c.v.-ruimte is de Nefit Topline HR ketel gesitueerd.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein aan de achterzijde is geheel omheind met een hekwerk en voorzien van een poort aan de rechterzijde evenals een poort aan de linkerzijde. Het voorterrein is afgewerkt met klinkerverharding, maar heeft geen hekwerk. Hierdoor ontstaat een uitnodigende en toegankelijke uitstraling van het geheel. Het terrein aan de voorzijde biedt circa 20 parkeerplaatsen.
Aan de achterzijde is er nog een overkapping waarin de olieopslag in lekbak is ondergebracht. Het buitenterrein aan de achterzijde is semi-verhard.

ERFDIENSTBAARHEID
Onderstaand artikel zal in de koopovereenkomst, danwel huurovereenkomst worden opgenomen.

"Partijen zijn overeengekomen dat ten behoeve van het terrein kadastraal bekend als gemeente Weert, sectie T nummer 2359 een erfdienstbaarheid gevestigd moet worden om over het op de kadastrale kaart blauw gearceerde gedeelte van het perceel Weert T 2357, welke als onlosmakelijke bijlage toebehoort aan deze koopovereenkomst/huurovereenkomst, te komen en te gaan naar het perceel Weert T 2359. Het is de eigenaar van het perceel Weert T 2359 toegestaan om een poort te maken op zijn perceelgrens met het perceel Weert T 2357. Wanneer de eigenaar van het perceel Weert T 2357 zou besluiten om een poort te maken op het blauw gearceerde gedeelte, dan dient de eigenaar van perceel Weert T 2359 hiervan ook een sleutel, toegangscode, of anderszins een middel te verkrijgen om de toegang naar perceel Weert T 2359 te kunnen waarborgen. Partijen geven de notaris expliciet opdracht om het in dit artikel bepaalde op te nemen in de akte van levering en daar waar de notaris dit nodig acht juridisch correct te verwoorden. Deze erfdienstbaarheid wordt tevens als kettingbeding opgenomen. Bij het niet opnemen van voornoemd kettingbeding in opvolgende akten van levering wordt er een boete opeisbaar van € 150.000,00."
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 625.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1988 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1417 m² Perceeloppervlakte 3915 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 1343 m² Oppervlakte kantoorruimte 74 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
1343 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
74 m²
Aantal verdiepingen
1
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
2655 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.