Terug naar de resultaten
Kruisstraat 3 in Weert 6006 ZJ

Kruisstraat 3

6006 ZJ Weert
Vraagprijs € 315.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Kruisstraat 3 Weert Voormalige bakkerij met winkel en onzelfstandige woonruimte, gelegen op een fraaie plek tegenover een mooi plein in de woonwijk Keent. Het centrum van Weert alsmede het NS-station zijn op korte loopafstand gelegen. Het perceel leent zich goed voor een eventuele herontwikkeling van het aanwezige onroerend goed. Voor de eventuele potentie van deze locatie verwijzen wij u graag...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 553 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Kruisstraat 3 Weert
Voormalige bakkerij met winkel en onzelfstandige woonruimte, gelegen op een fraaie plek tegenover een mooi plein in de woonwijk Keent. Het centrum van Weert alsmede het NS-station zijn op korte loopafstand gelegen.
Het perceel leent zich goed voor een eventuele herontwikkeling van het aanwezige onroerend goed. Voor de eventuele potentie van deze locatie verwijzen wij u graag door naar de gemeente Weert. Door verkoper is geen onderzoek gedaan naar contingenten of alternatieve bebouwingsmogelijkheden.

Er is een uitstekende aansluiting op de Randweg, waarbij het Belgische achterland en tevens op- en afritten van de A2 Eindhoven-Maastricht goed bereikbaar zijn. In de directe omgeving zijn diverse detailhandelsvestigingen gelegen, waaronder een kapsalon, tandheelkundige kliniek, cafetaria/restaurant en een multifunctionele accommodatie van de gemeente Weert, genaamd “Keenterhart”.

Bijzonderheden
- Mogelijke herontwikkelingslocatie;
- Bestemming ten tijde van verkoop is deels ‘centrum’ en deels Wonen met functieaanduiding bijgebouwen. In het thans voorliggende ontwerp bestemmingsplan Woongebieden 2019 is deze functieaanduiding vervallen;
- Gelegen op een fraaie plek in de woonwijk Keent, met aan de voorzijde een plein met parkeervoorzieningen;
- Ruim perceel van 1.127 m², met ontsluitingen op de Kruisstraat alsmede aan de zijde van de Kerkstraat;
- Er zijn diverse mogelijkheden op eigen terrein. Zowel aan de zijde van de Kruisstraat als ook op het terrein uitkomend op de Kerkstraat.

INDELING
Aan de voorzijde is er toegang tot de winkelruimte van 40 m². Er is een portaal met doorgang naar de badkamer alsmede trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping is er een woonkamer, keuken, twee slaapkamers en toiletruimte aanwezig. De ramen aldaar zijn voorzien van rolluiken. De eerste verdieping heeft in totaal een oppervlakte van circa 62 m².

De voormalige bakkerij is thans in diverse ruimten onderverdeeld, waarbij de totale grootte 415 m² is. Er zijn een aantal secundaire ruimten beschikbaar, zoals toilet, een tweetal kantoren en de winkelruimte is intern ook te bereiken. Er zijn diverse vloerafwerkingen, alsmede diverse wandafwerkingen in deze ruimten voorzien, zoals betegelde wanden en metselwerk.

De bedrijfsruimten bestaan voornamelijk uit één bouwlaag, voorzien van een plat dak met bitumen.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein aan de Kruisstraat is gelegen aan de rechterzijde van de winkelruimte en aan de voorzijde van de voormalige bakkerij is voorzien van klinkerverharding.
Het buitenterrein, bereikbaar via de Kerkstraat is tevens voorzien van klinkerverharding en af te sluiten middels een dubbele openslaande poort.
Een gedeelte van het perceel is bereikbaar via het belendende perceel R3693 middels een erfdienstbaarheid om zo te komen op het gedeelte van het perceel R237 dat niet vanuit de straatzijde bereikbaar is.

In de koopovereenkomst zal een kettingbeding worden opgenomen waarin de vestiging van een supermarkt en een bakkerswinkel wordt uitgesloten. Dit kettingbeding zal dan ook in de akte van levering worden vermeld.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 315.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1937 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 553 m² Verkoopoppervlakte 40 m² Perceeloppervlakte 1127 m² Frontbreedte 644 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Bedrijfsruimte Welstandsklasse C1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
553 m²
Verkoop vloeroppervlakte
40 m²
Frontbreedte
644 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
C1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Functie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
433 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.