Terug naar de resultaten
Celsiusstraat 7 in Weert 6003 DG

Celsiusstraat 7

6003 DG Weert
Vraagprijs € 475.000,- k.k. Huurprijs € 2.950,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijfspand gelegen op bedrijventerrein ‘Kampershoek’, op zeer korte afstand van de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht, wordt te koop en te huur aangeboden. Het terrein Kampershoek kenmerkt zich door haar ruim opgezette structuur en een grote diversiteit aan moderne bedrijven. Er zijn tevens uitstekende uitvalswegen richting Helmond en Venlo. Het centrum van Weert met...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 815 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijfspand gelegen op bedrijventerrein ‘Kampershoek’, op zeer korte afstand van de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht, wordt te koop en te huur aangeboden.
Het terrein Kampershoek kenmerkt zich door haar ruim opgezette structuur en een grote diversiteit aan moderne bedrijven. Er zijn tevens uitstekende uitvalswegen richting Helmond en Venlo. Het centrum van Weert met een bovenlokaal verzorgingsniveau is gelegen op circa 5 autominuten. Weert beschikt over een intercitystation en er zijn busverbindingen naar het bedrijventerrein. Het object is vanwege haar maatvoering aantrekkelijk voor zowel eindgebruikers alsook beleggers, vanwege de splitsbaarheid van de twee bedrijfsruimten en de interne uitbreidingsmogelijkheden.

Bijzonderheden
- Elektrische installatie met een capaciteit van 3 X 250A.
- Het geheel verkeert in een prima staat van onderhoud!
- Bedrijfsruimte uit te breiden met een verdiepingsvloer over de gehele oppervlakte (circa 334 m²) in de voorste bedrijfsruimte. De voorbereidingen hiervoor zijn reeds in de bestaande spantconstructie aanwezig (boorgaten en pennen).
- Glasvezel internetverbinding van 50 MB up- en downstream 1 op 1.
- Gesplitste nutsvoorzieningen middels tussenmeters voor de achterste bedrijfsruimte.
- Het totale pand is voorzien van airconditioning.
- Parkeerplaatsen op eigen terrein, eventueel ook aan de rechterzijde van het pand.

BEGANE GROND
KANTOREN
Middels een enkele entreedeur aan de voorzijde van het pand is de ontvangsthal bereikbaar. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, lichte scheidingswanden en een systeemplafond met TL-armaturen.
Er is een separate meterkast gerealiseerd met een groepenkast voor elektra, patchkast met cat.5 databekabeling, gasmeter en de watermeter. De hoofdaansluiting voor de elektra bevindt zich in de open ruimte van de ontvangsthal. In de entreehal is een verzwaarde meterkast met een aansluiting van 3 x 125A aanwezig.
In de ontvangstruimte bevindt zich tevens de toiletruimte welke is ingericht met geheel betegelde wanden, een duoblok, fonteintje en ventilatie.
De kantoorruimte aan de voorzijde heeft veel lichtinval door de grote raampartij en is verder voorzien van een systeemplafond met TL-armaturen, donkergrijze tapijttegels, diverse aansluitingen voor telefonie en internet, een losse split-unit airco en elektrisch bedienbare zonnescreens. Door een loopdeur en ramen is er tevens contact met de aangrenzende bedrijfsruimte.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is bereikbaar vanuit de entreehal, de kantoren of vanuit de expeditie ruimte en is voorzien van twee grote ramen in de zijgevel en veel TL-armaturen voor de overige verlichting. De betonvloer is vloeistof kerend met Bolit coating.
In de bedrijfsruimte is een eenvoudige pantry aanwezig met spoelbak. Deze bedrijfsruimte wordt deels verwarmd door traditionele plaatradiatoren en deels door de klimaatinstallatie welke zorgt voor zuivering, verwarming en koeling van de lucht. De binnenwand met de aangrenzende bebouwing is opgebouwd uit MBI-betonstenen. Er zijn veel stroom- en krachtstroomaansluitingen.
Aan de voorzijde van het pand is een aparte, expeditie ruimte gelegen. Deze ruimte is vanuit het buitenterrein bereikbaar middels een handmatig bedienbare sectionaalpoort (doorrijhoogte circa 4,20 meter) met een ingebouwde loopdeur. De expeditie ruimte is middels een stroken gordijn gescheiden van de bedrijfsruimte.

VOOR OVERIGE INFORMATIE AANGAANDE DE VERDIEPING ALSMEDE DE AANBOUW AAN DE ACHTERZIJDE VAN HET PAND VERZOEKEN WIJ U VRIJBLIJVEND DE BROCHURE TE DOWNLOADEN.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 475.000,- kosten koper Huurprijs € 2.950,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Bouwjaar toelichting 2002 aanbouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 815 m² Perceeloppervlakte 1092 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 692 m² Oppervlakte kantoorruimte 123 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
692 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
123 m²
Aantal verdiepingen
2
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
517 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.