Terug naar de resultaten
Muntpromenade 2 in Weert 6001 EH

Muntpromenade 2

6001 EH Weert
Huurprijs € 995,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Op een leuke locatie in een gezellige straat in het voetgangersgebied van het centrum van Weert, is deze winkelruimte van circa 82 m² gelegen. De Muntpromenade staat bovendien in verbinding met de ingang van de overdekte winkelpassage ‘De Munt’, met een ruim winkelaanbod, en waar zowel landelijke ketens als lokale winkels gevestigd zijn. Tevens is er onder andere een lunchroom, bank filiaal,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 82 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op een leuke locatie in een gezellige straat in het voetgangersgebied van het centrum van Weert, is deze winkelruimte van circa 82 m² gelegen. De Muntpromenade staat bovendien in verbinding met de ingang van de overdekte winkelpassage ‘De Munt’, met een ruim winkelaanbod, en waar zowel landelijke ketens als lokale winkels gevestigd zijn. Tevens is er onder andere een lunchroom, bank filiaal, kledingzaken, ANWB-filiaal en een kapsalon in de directe omgeving gesitueerd. Diverse restaurants met terrassen zijn op steenworp afstand gelegen.

De bereikbaarheid is goed te noemen. Zo is het NS-intercitystation op loopafstand gelegen, evenals het busstation. De snelweg A2 met op en afritten naar Eindhoven en Maastricht is op circa 10 autominuten gelegen. Weert heeft een regionaal verzorgend karakter met een totaal verzorgingsgebied van circa 100.000 inwoners (deels ook bestaande uit het Belgische achterland).

Bijzonderheden
- Goede en drukbezochte aanloopstraat naar het overdekte winkelcentrum!
- Karakteristieke gevel;
- Diverse invullingen mogelijk;
- Gemeentelijk monument;
- Op zeer korte afstand zijn er diverse parkeergelegenheden bereikbaar.

INDELING
Middels een fraai aan te kleden entreepartij aan de voorzijde van het pand is de winkelruimte te bereiken. Deze is voorzien van een tegelvloer met royale droogloopmat.
De winkelruimte is thans één open ruimte van circa 61 m² met houten vloerafwerking alsmede een tegelvloer. Er is een schuifwand gerealiseerd waarachter een wastafel met meubel is verwerkt.
De raampartijen aan de voorzijde geven voldoende mogelijkheden voor etaleren.

Vanuit de winkelruimte is er toegang tot een gedeeltelijk betegeld portaal met opstelling van de cv-installatie welke toegang geeft tot de gedeeltelijk betegelde toiletruimte met duobloc, radiator en fonteintje.

De pantry is naast het portaal bereikbaar en is voorzien van kunststof vloerafwerking, eenvouding keukenblok met close-in boiler, systeemplafond en radiator.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 995,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 82 m² Verkoopoppervlakte 61 m² Frontbreedte 420 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
82 m²
Verkoop vloeroppervlakte
61 m²
Frontbreedte
420 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.