Terug naar de resultaten
Molenakkerplein 115 in Weert 6003 BN

Molenakkerplein 115

6003 BN Weert
Prijs n.o.t.k. Verkocht

Omschrijving

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING IN OPDRACHT VAN DE GEMEENTE WEERT

VOORMALIG WIJKGEBOUW “DE SPIL” MOLENAKKERPLEIN 115 TE WEERT

Dit object wordt door bemiddeling van ons kantoor verkocht middels een inschrijvingsprocedure.

Het biedingsformulier dient uiterlijk 19 april 2019 vóór 12.00 uur in een gesloten envelop te zijn afgegeven ten kantore van MHK Notarissen onder...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Maatschappelijk vastgoed
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING IN OPDRACHT VAN DE GEMEENTE WEERT

VOORMALIG WIJKGEBOUW “DE SPIL” MOLENAKKERPLEIN 115 TE WEERT

Dit object wordt door bemiddeling van ons kantoor verkocht middels een inschrijvingsprocedure.

Het biedingsformulier dient uiterlijk 19 april 2019 vóór 12.00 uur in een gesloten envelop te zijn afgegeven ten kantore van MHK Notarissen onder vermelding van "Biedingsformulier Molenakkerplein 115 Weert". De biedingen worden in een besloten zitting bij de notaris geopend en verkoper behoudt zich het recht om te gunnen aan een gegadigde van zijn keuze, danwel behoudt hij zich het recht voor om niet te gunnen. Tevens geschiedt de verkoop en levering onder voorbehoud van goedkeuring van het College van Burgemeester en Wethouders.

Er vindt een kijkmoment plaats op vrijdag 29 maart 2019 van 14.30 uur tot 16.30 uur. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Voor uitgebreide informatie over de inschrijvingsprocedure, alsmede van het totale complex verwijzen wij u graag naar de dataroom http://www.weert.nl/despil

Indeling en inrichting:
Een fraaie entreepartij met trap naar de eerste verdieping. Het voormalig wijkgebouw bestaat uit een ontmoetingsruimte met bar, poetskast en toiletgroepen. Vanuit de bar is de kleine bereidingskeuken met verzorgde opstand en een separate (dranken)berging bereikbaar.

De grote zaal is middels een vouwwand te scheiden van de voorgelegen ontmoetingsruimte en beschikt over grote raampartijen, marmoleum vloerafwerking en toegang tot een kleinere zaal, annex vergaderruimte.

De eerste verdieping biedt ruimte aan één grote, open ruimte met daglicht, ventilatie en separate technische ruimte waar de c.v.-installatie staat opgesteld, alsmede een tweetal separate toiletruimten met voorportaal.
Overdracht Status Verkocht Prijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Maatschappelijk vastgoed Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Culturele instelling
Oppervlakte
500 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.