Terug naar de resultaten
Oude Graaf 9 in Weert 6002 NL

Oude Graaf 9

6002 NL Weert
€ 295.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Representatieve bedrijfsruimte van circa 395 m² plus inpandige kantoren (totaal 85,3 m²) alsmede buitenterrein aan voor- en achterzijde gelegen op Bedrijventerrein De Kempen. Het pand wordt omringd door een mix van grootschalige bedrijfscomplexen in combinatie met kleinere ondernemingen. De locatie is prima bereikbaar door haar strategische ligging tegen de grens van Belgisch Limburg en de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 480 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Representatieve bedrijfsruimte van circa 395 m² plus inpandige kantoren (totaal 85,3 m²) alsmede buitenterrein aan voor- en achterzijde gelegen op Bedrijventerrein De Kempen. Het pand wordt omringd door een mix van grootschalige bedrijfscomplexen in combinatie met kleinere ondernemingen. De locatie is prima bereikbaar door haar strategische ligging tegen de grens van Belgisch Limburg en de provincie Noord-Brabant.
Het centrum van Weert met een bovenlokaal verzorgingsniveau is gelegen op circa 5 autominuten. Weert beschikt over een intercitystation en er zijn busverbindingen gelegen op circa 13 minuten afstand.

Bijzonderheden
- Strategische ligging nabij het Belgische achterland, tevens verbindingen richting de op- en afritten A2 Eindhoven – Maastricht.
- Het geheel verkeert in een prima staat van onderhoud!
- Bedrijfsruimte uit te breiden aan de achterzijde.

ALGEMEEN
Het gehele object is voorzien van kunststof kozijnen, het terrein is geheel beklinkerd en het terrein is omheind met Heras hekwerk. De kozijnen aan de voorzijde zijn tevens voorzien van rolluiken.
Het buitenterrein aan de achterzijde is middels een separate ingang met toegangspoort aan de Vliesvenweg bereikbaar.

KANTOREN
Hal/entree met meterkast en bedieningspaneel voor het alarm.
Er zijn twee separate toiletruimtes bereikbaar, welke gedeeltelijk betegeld zijn en voorzien van een duobloc en fonteintje.
Tevens heeft u toegang tot een tweetal kantoren en middels een portaal tot de kantine en kantoor met zicht op de bedrijfsruimte. Ze zijn allen voorzien van een tegelvloer.

Het kantoor aan de voorzijde van het pand is voorzien van diverse ramen met rolluiken. Het tweede kantoor is voorzien van een dakkoepel welke open kan.
De kantine is voorzien van één raam welke zicht geeft op de bedrijfsruimte en één raam op het tweede kantoor. Verder is er in deze ruimte een keukenblok aanwezig zonder inbouw-apparatuur.
Het laatste kantoor met diverse ramen met zicht op de bedrijfsruimte en één raam welke zorgt voor direct daglicht. Overige afwerking middels kabelgoten en TL-verlichting.

BEDRIJFSRUIMTE
Aan de voorzijde van het pand is er een elektrisch bedienbare poort en een loopdeur, aan de zijkant van het pand is de bedrijfsruimte middels een loopdeur te betreden. Tevens is er toegang vanuit de kantine.
Daglichttoetreding via ramen in de zijgevel, verder zijn er TL-armaturen voorzien en een heater ter verwarming.
De ruimte is voorzien van dakisolatie, krachtstroom, betonvloer en een houten trap naar de verdiepingsvloer, welke boven de kantine en het tweede kantoor gelegen is.

BUITENTERREIN
Aan de voorzijde, zijkant en achterzijde van het pand is er beklinkerd buitenterrein beschikbaar. Toegangspoorten aan de voor– en zijkant verschaffen toegang tot het terrein.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 295.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 480 m² Perceeloppervlakte 1305 m² Oppervlakte kantoorruimte 85 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater
Oppervlakte
395 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
85 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
799 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.