Terug naar de resultaten
Scheepsbouwkade 20 - 22 in Weert 6001 AD

Scheepsbouwkade 20 - 22

6001 AD Weert
Prijs n.o.t.k. Verkocht

Omschrijving

BIEDINGSPROCEDURE:

Dit object wordt door bemiddeling van ons kantoor verkocht middels deze inschrijvingsprocedure.

Het biedingsformulier, te verkrijgen via ons kantoor, dient uiterlijk 26 april 2019 vóór 12.00 uur in een gesloten envelop te zijn afgegeven ten kantore van MHK Notarissen, Biest 2, 6001 AR WEERT onder vermelding van: Biedingsformulier Scheepsbouwkade 20-22...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 20 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

BIEDINGSPROCEDURE:

Dit object wordt door bemiddeling van ons kantoor verkocht middels deze inschrijvingsprocedure.

Het biedingsformulier, te verkrijgen via ons kantoor, dient uiterlijk 26 april 2019 vóór 12.00 uur in een gesloten envelop te zijn afgegeven ten kantore van MHK Notarissen, Biest 2, 6001 AR WEERT onder vermelding van: Biedingsformulier Scheepsbouwkade 20-22 Weert.

De eigenaar behoudt zich het recht van niet gunnen voor, alsook het recht van gunnen aan een partij van zijn keuze. De eigenaar hoeft geen mededelingen te doen over de motivatie van zijn keuze. Deze beslissing zal op 3 mei 2019 genomen worden.

Er vinden een tweetal kijkmomenten plaats te weten op donderdag 28 februari 2019 van 09.30 uur tot 11.30 uur en dinsdag 12 maart van 14.30 uur tot 16.30 uur.Voormalige scheepswerf bestaande uit een karakteristiek woonhuis met aangrenzende bedrijfsruimten, kade en diverse kantoren. Het geheel is bijzonder gelegen aan de Zuid-Willemsvaart en is bereikbaar via een rustige weg welke uitkomt op de Biest aan de Biesterbrug.

Het geheel is gelegen aan de Scheepsbouwkade te Weert, waar vanaf 1907 de voormalige scheepswerf was gevestigd.
De kavel van het woonhuis bedraagt 502 m² en de kavel met bedrijfsruimten heeft een grootte van 1.422 m², waardoor de totale perceelgrootte 1.924 m² (exclusief het van de Domeinen gepachte deel). Eventueel in overleg met meer grond te koop, waardoor het totale perceel circa 7.550 m² wordt. Deze extra kavel is echter van een andere eigenaar.

Bijzonderheden
- Bijzondere locatie met rijke geschiedenis!
- Behoeft renovatie;
- Goede ontsluitingen van en naar het centrum, opritten A2 en diverse N-wegen!
- Er is asbest aanwezig en mogelijk bodemverontreigining. Het staat geïnteresseerden vrij om nader onderzoek te laten uitvoeren naar voornoemde punten.

Algemeen
- De strook grond aan de voorzijde van het object wordt momenteel gepacht van het Rijksvastgoedbedrijf. Een sfeervol geheel met tal van mogelijkheden. Het geheel dient te worden aangepast aan de hedendaagse wensen en eisen.

WOONHUIS
Entree met trap naar de verdieping en toegang tot kantoor en woonkamer. Rechthoekige woonkamer met plankenvloer en openhaard. Achtergelegen zitkamer met eveneens een openhaard. Vanuit de zitkamer toegang tot de gesloten keuken met eenvoudig keukenblok. Via een portaal toegang naar het terras en de badkamer met wastafel en douche.
Bovenwoning met eigen opgang door middel van een trap aan de buitenzijde.
Hal, kleine keuken met eenvoudig keukenblok. Slaapkamer met open verbinding naar doucheruimte. Vaste trap naar de bergzolder. De woonkamer is rechthoekig en staat in verbinding met een studeerkamer.

BEDRIJFSHAL 1
Voorzien van Stelconplaten vloer, golfplaten dak, krachtstroom. In hal staat ook een takel met kraanbaan opgesteld. Ook zijn er brandblussers aanwezig. Vanuit hal 1 is de sanitaire groep bereikbaar, bestaande uit div. toiletten en urinoirs.

BEDRIJFSHAL 2
Bereikbaar via hal 1 met een betonvloer en echte ouderwetse smidse. Deze hal is deels onderkelderd (slechts deels bruikbaar) en beschikt tevens over krachtstroomaansluitingen.

1E VERDIEPING
Via een trap vanuit hal 1 toegang tot de kantoorverdieping bestaande uit een tweetal vertrekken, afgewerkt met wanden in lichte tinten en linoleumvloeren.

KANTOORGEDEELTE
Kantoor op de begane grond met balie en achtergelegen spreekkamer. Via een tussenportaal naar een zolderberging waar de c.v.-installatie met boiler staat opgesteld. De grote kantoorruimte aan de voorzijde geeft tevens toegang tot toiletruimte met voorportaal.
Overdracht Status Verkocht Prijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1907 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 20 m² Perceeloppervlakte 7550 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 10 m² Oppervlakte kantoorruimte 10 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
10 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
10 m²
Aantal verdiepingen
2
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
7550 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.