Terug naar de resultaten
De Lange Beemdens 32 in Wessem 6019 CR

De Lange Beemdens 32

6019 CR Wessem
Vraagprijs € 270.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Deze overdekte tennishal, bestaande uit horecagedeelte, secundaire ruimten en een viertal overdekte tennisbanen, gelegen op een perceel van 3.456 m² op zeer korte afstand van de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht, wordt te koop aangeboden.

Wessem is een kleine stad in de gemeente Maasgouw. Er is een uitstekende verbinding met de op- en afritten van de A2 Eindhoven-Maastricht en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2654 m²
Lees meer

Omschrijving

Deze overdekte tennishal, bestaande uit horecagedeelte, secundaire ruimten en een viertal overdekte tennisbanen, gelegen op een perceel van 3.456 m² op zeer korte afstand van de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht, wordt te koop aangeboden.

Wessem is een kleine stad in de gemeente Maasgouw. Er is een uitstekende verbinding met de op- en afritten van de A2 Eindhoven-Maastricht en tevens is er op korte afstand aansluiting op uitvalswegen richting Roermond en het Belgische achterland, alsmede de A73.

Bijzonderheden:
- Het geheel wordt in huidige staat geleverd, inclusief meubilair en wedstrijdtoebehoren;
- Bestemming ten tijde van verkoop is ‘sport’;
- Strategisch gezien een goede locatie, nabij de op- en afritten A2 Maastricht-Eindhoven;
- Voor een alternatieve invulling verwijzen wij u graag door naar de gemeente Maasgouw, waarvan de kern Wessem onderdeel uitmaakt.

INDELING
Verhoogde entree met trappen en hellingbaan. Middels een dubbele entreedeur aan de voorzijde van het pand is de entreehal met tegelvloer en garderobe bereikbaar. De hal geeft toegang tot de kantine, sanitaire groepen en kleedkamers, alsmede de tennishal.

Aan de rechterzijde van de garderobe zijn een damestoilet, herentoilet alsmede een dames- en herenkleedruimte voorzien. Al deze ruimten zijn voorzien van gedeeltelijk betegelde wanden en een tegelvloer. Tevens is er een cv-ruimte met voldoende bergruimte beschikbaar.

Aan de linkerzijde is de kantine van totaal 146 m² gelegen. De kantine is voorzien van een bar, keuken en bijkeuken/opslagruimte. Er zijn ramen aan de voorzijde van het pand alsmede grote raampartijen met zicht op de tennishal. De tennishal bestaat uit een viertal hardcourt banen, compleet voorzien van wedstrijdtoebehoren. In deze tennishal zijn er geen midden kolommen aanwezig, waardoor er in de hal een totale vrije overspanning is.

De tennishal is totaal 2342 m² groot. Er is een opslagruimte (23 m²) aangrenzend aan de hal, welke tevens vanaf het voorgelegen terrein bereikbaar is.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein aan de voorzijde is afgewerkt met klinkerverharding. Er zijn circa 15 parkeerplaatsen op eigen terrein gerealiseerd. Aan de achterzijde is nog een nooddeur welke uitkomt op een kleine binnenplaats. De feitelijke situatie ter plaatse aan de achterzijde wijkt af van de kadastrale grenzen. Mogelijk dat deze situatie door verjaring gehandhaafd dient te blijven.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 270.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1975 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2654 m² Perceeloppervlakte 3456 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
2654 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring