Bedrijfsprofiel

Hermans Bedrijfsmakelaars kent een ‘custom made’ dienstverlening, dus gericht op uw wensen.Of het nu gaat om de verkoop van een pand, een taxatierapport of een complex huisvestingsvraagstuk, wij geven uw wensen de ruimte.
 

Wij zijn dan ook intermediair voor kopers en verkopers, huurders en verhuurders, maar ook beleggers, (semi-)overheden, zorginstellingen en projectontwikkelaars mogen wij tot onze opdrachtgevers rekenen. Van kleine winkelruimte, tot groot industrieel complex. Heeft u geen volledige dienstverlening nodig dan leveren wij dié dienstverlening waar u behoefte aan heeft.
 

Samenwerken met Hermans Bedrijfsmakelaars

Van kleine winkelruimte, tot groot industrieel complex. Heeft u geen volledige dienstverlening nodig dan leveren wij dié dienstverlening waar u behoefte aan heeft. De partijen waarvoor Hermans Bedrijfsmakelaars werkt zijn onder andere eindgebruikers (zowel klein- als middenbedrijf), overheden, zorginstellingen, corporaties, projectontwikkelaars en aannemers. Ook hebben wij voor beleggers een passende dienstverlening en toegevoegde waarde. De dienstverlening kan bestaan uit aan- en verkoop, aan- en verhuur, taxaties en consultancy, doch altijd vanuit de rol als intermediair.
 

Hermans Bedrijfsmakelaars is met vestigingen in Weert en Heythuysen een echte regiospecialist te noemen. Als professionele bedrijfsmakelaars en taxateurs zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en dan van de vakgroep Business (Bedrijfsmatig Onroerend Goed). Hierdoor zijn onze kantoren altijd uitgerust met de meest actuele kennis en kunde die wij dagelijks in het werkveld toepassen.
 

Het werkgebied van Hermans-Bedrijfsmakelaars is globaal af te bakenen tussen Venlo en Echt, met daarnaast steeds meer activiteiten in het grensgebied tussen Brabant en Limburg (Budel, Maarheeze, Soerendonk, enz.).
 

Onze taxatierapporten worden vaak als onderlegger gebruikt voor het kunnen nemen en/of verantwoorden van bepaalde investeringsbeslissingen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de uitgebreide rekenmodellen, marktverkenning en onderbouwing van de waardering. U kunt ons inschakelen voor onder andere minnelijke waarderingen, financieringstaxaties, aan- en verkoop, huurwaardetaxaties en diverse andere fiscale waarderingen.
 

Hermans Bedrijfsmakelaars B.V.

Kantoor Vestiging Hermans Bedrijfsmakelaars B.V.

Adresgegevens

Wilhelminasingel 267
6001 GS Weert
KvK nummer: 13042886
BTW nummer: NL.8026.08.061.B.01